Χρήσιμες πληροφορίες

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο « Ι. Βελλίδης», Θεσσαλονίκη
ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Εγνατία 154, 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ: 2310 291111 fax: 2310 284732
web site: www.helexpo.gr

Ημερομηνία Διεξαγωγής Συνεδρίου: 19 έως 21 Οκτωβρίου 2017

Γραφείο Γραμματειακής Υποστήριξης Συνεδρίου:
Premium Congress and Social Events Solutions,
Βασ. Ηρακλείου 47, 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 226250
web site: www.premium-events.gr 
e-mail: organization@premium-events.gr

Επίσημη ιστοσελίδα συνεδρίου
http://37pos.eoo.gr/

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύνεδροι: Το συνέδριο απευθύνεται σε Οδοντιάτρους, φοιτητές Οδοντιατρικής Εσωτερικού και  Εξωτερικού. Με τη δήλωση συμμετοχής του ο σύνεδρος οφείλει να δηλώσει ταυτόχρονα την ιδιότητα του και να καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό συμμετοχής. 

Γραμματεία: Η γραμματεία του 37oυ ΠΟΣ θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και θα βρίσκεται στη διάθεση των συνέδρων, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Κονκάρδες: Οι ονομαστικές κονκάρδες (badges) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο στις επιστημονικές συνεδριάσεις και σε όλους τους χώρους του συνεδρίου. Παραδίδονται από τη γραμματεία του συνεδρίου ταυτόχρονα με την εγγραφή του κάθε συνέδρου. Οι προεγγεγραμμένοι σύνεδροι θα τις παραλάβουν από τη γραμματεία κατά την ημέρα προσέλευσής τους. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΟΝΚΑΡΔΑ.

Γλώσσα: Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική.

Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών δεν θα υπάρχει μετάφραση.

Υλικό συνεδρίου: Σε κάθε σύνεδρο θα χορηγηθεί το πλήρες υλικό του συνεδρίου σε

φάκελο ο οποίος θα περιέχει:

  1. usb stick (τελικό επιστημονικό πρόγραμμα με γενικές πληροφορίες, index ομιλητών και περιλήψεις)
  2. μπλοκ, στυλό
  3. διαφημιστικά ένθετα χορηγών

Παροχές προς τους συνέδρους: Κατά τη διάρκεια του επιστημονικού προγράμματος θα διατίθεται δωρεάν καφές ανά ήμερα τις πρωϊνές ώρες των διαλειμμάτων.

Πιστοποιητικά παρακολούθησης: Οι σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν τις ώρες που ορίζονται από τον ΕΟΦ, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με 15 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης: Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν στους συμμετέχοντες στα Κλινικά Φροντιστήρια/ Πρακτικά Σεμινάρια, καθώς επίσης και σε όσους παρουσιάζουν τις Ελεύθερες και Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Ευχαριστούν: Οι συντονιστές και οι ομιλητές του Κατευθυνόμενου Προγράμματος θα λάβουν ευχαριστήριες επιστολές «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ».

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Έκθεση οδοντιατρικών υλικών και εργαλείων: Στο πλαίσιο του 37ου ΠΟΣ θα λειτουργεί έκθεση οδοντιατρικών υλικών και εργαλείων. Δικαίωμα επίσκεψης στην έκθεση έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι.

Πρόσβαση στο Συνεδριακό Κέντρο: Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ι.Βελλίδης” (ΔΕΣΚΘ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με την κύρια είσοδο του στη Λεωφόρο Στρατού, προσβάσιμο από όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αεροδρόμιο "Μακεδονία"
Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", απέχει 16 χλμ (10 μίλια) από την πόλη. Η πρόσβαση από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα είναι δυνατή, με μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία ΟΑΣΘ) και ταξί.
Οδικώς προσβάσιμο από όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους:

  • Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ)
  • Εγνατία Οδό
  • Κάθετοι άξονες Εγνατίας Οδού

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης ΟΛΘ και απέχει 2 χιλ από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΟΣΕ
Ο νέος επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην αρχή της οδού Μοναστηρίου, ανήκει στο δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΟΣΕ . Απέχει 3 χιλ από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή διαρκεί 5’ περίπου, μέσω της Εγνατίας.

ΚΤΕΛ
Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων, απέχει 4 χιλ από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στη Δυτική είσοδο της πόλης

Ο.Α.Σ.Θ.
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς των πολιτών της Θεσσαλονίκης και το μεγαλύτερο μέρος των γραμμών της πόλης διέρχεται από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

PARKING
Το Συνεδριακό Κέντρο “I.Βελλίδης” διαθέτει parking σε δύο κομβικά σημεία στάθμευσης.

Υπαίθριο Parking Στην οδό Αγγελάκη και στο σημείο που αυτή διασταυρώνεται με την Αλεξάνδρου Σβώλου, το μεγάλο υπαίθριο parking έχει χωρητικότητα τριακοσίων (300) αυτοκινήτων. Προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στους χώρους της ΔΕΘ HELEXPO, αλλά και στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στεγασμένο Parking Στο υπόγειο του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» με δύο εισόδους, από την οδό 3ης Σεπτεμβρίου στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Στρατού και από την Λεωφόρου Στρατού. Ο στεγασμένος χώρος στάθμευσης έχει χωρητικότητα τετρακοσίων σαράντα (440) οχημάτων και βρίσκεται στη διάθεσή σας με συνεχές ωράριο.

Και τα δύο parking εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, ενώ τα αυτόματα μηχανήματα εισόδου-εξόδου και πληρωμής αντιτίμου σας επιτρέπουν τη χρήση των χώρων χωρίς δεσμεύσεις ή περιορισμούς ωραρίου. Ταυτόχρονα η ΔΕΘ HELEXPO προσφέρει στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης τη δυνατότητα ωριαίας και μηνιαίας στάθμευσης σε τιμές φιλικές και απόλυτα προσιτές.

web site: http://www.helexpo.gr/el/thessaloniki%20parking

Πληροφορίες: Για οτιδήποτε έχει σχέση με το συνέδριο (πρόγραμμα, αίθουσες, εκθέτες, σχεδιαγράμματα των χώρων, οδηγίες, κ.λ.π.) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Συνεδρίου, ή να ανατρέχουν στην επίσημη ιστοσελίδα αυτού.

Προσοχή!!! Απαγορεύεται το κάπνισμα (συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού τσιγάρου) στους χώρους του Συνεδρίου. Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφηση των εργασιών των ομιλητών. Οι σύνεδροι παρακαλούνται να έχουν κλειστά τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του προγράμματος του Συνεδρίου. Οι ανωτέρω περιορισμοί αποτελούν μέτρα αυτοσεβασμού, κοινωνικής ευαισθησίας, πολιτιστικού ήθους και επιστημονικής δεοντολογίας.