Μήνυμα του Προέδρου του Ο.Σ. Θεσσαλονίκης

Devliotis

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και υψηλό αίσθημα ευθύνης ο Ο.Σ.Θ. ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του 37ου Π.Ο.Σ. στην πόλη μας στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" στις 19-21 Οκτωβρίου 2017.

Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες δεν ήταν πάντα ευνοϊκές, και αρκετές φορές έκαναν την εμφάνισή τους απρόσμενα προβλήματα, όμως πάντοτε το Π.Ο.Σ. αποτελούσε την κορωνίδα των επιστημονικών εκδηλώσεων ετησίως.

Σήμερα πάντως, η είσοδος νέων συναδέλφων στη διοργανώτρια αρχή, που με τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους έρχονται να πλαισιώσουν και να αναλάβουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες στις διαδικασίες λειτουργίας της Ε.Ο.Ο. , αποτελεί τη βάση για να συνεχίσουμε και να τολμήσουμε να ανανεωθούμε και να αναβαθμιστούμε ακόμα περισσότερο.

Με γνώμονα λοιπόν τον σταθερό στόχο συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης του Π.Ο.Σ. και τη βαριά κληρονομιά του πιο επιτυχημένου κατά γενική ομολογία 36ου Π.Ο.Σ. στην Αθήνα, η Οργανωτική Επιτροπή υπό την επίβλεψη του Προέδρου κ. Λάμπρου Ζουλούμη εργάζεται πυρετωδώς για να πραγματοποιήσει ένα Συνέδριο υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψει τις ανάγκες και προσδοκίες των συναδέλφων μας.

Στο 37ο Συνέδριο θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες οι οποίες ακόμη και αν ξενίσουν είμαι βέβαιος ότι θα υιοθετηθούν και στα επόμενα συνέδρια της Ε.Ο.Ο.

Το κεντρικό θέμα "Η Οδοντιατρική αναπόσπαστος κρίκος στην ιατρική αλυσίδα" αναδεικνύει τη σημαντικότητα της στοματικής υγείας και στέλνει σαφές μήνυμα προς την Πολιτεία για την αναγκαιότητα της κάλυψης της Οδοντιατρικής περίθαλψης - έστω  και στοιχειωδώς - για τον Ελληνικό λαό.

Με τη βεβαιότητα ότι το Συνέδριο θα είναι επιστημονικά και κοινωνικά ιδιαίτερα ελκυστικό, σας καλώ όλους να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του και σας εύχομαι ευχάριστη και δημιουργική παραμονή στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη μας.

 

Σας ευχαριστώ

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Θ.
Αθανάσιος Α. Δεβλιώτης